Woensdag 10 april vindt de 3e Dag van de Fietshelm plaats en start gelijk de fietshelmkortingsactie van de Provincie Gelderland!

Wie in de actieperiode een goedgekeurde fietshelm koopt, ontvangt direct 25 euro kassakorting op de fietshelm.
 


Woensdag 10 april vindt de 3e Dag van de Fietshelm plaats en start gelijk de fietshelmkortingsactie van de Provincie Gelderland!


Op woensdag 10 april 2024 vindt de derde Landelijke Dag van de Fietshelm plaats. Doel van deze dag is om het belang van de fietshelm onder de aandacht te brengen bij jong en oud.

Fietsongelukken leiden in veel gevallen tot hersenletsel met vaak levenslange klachten tot gevolg. De impact van deze gevolgen op de kwaliteit van leven is enorm. Het dragen van een fietshelm vermindert het risico op hersenletsel aanzienlijk en kan overlijden voorkomen. Daarom pleit ook de Hersenstichting voor meer gebruik van de fietshelm bij jong en oud!

Kijk voor meer informatie op www.dagvandefietshelm.nl

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Huyser Q-Bike gelanceert

Onlangs heeft het Nederlandse fietsmerk Huyser de Q-Bike gelanceerd en deze staat vanaf nu bij ons in de winkel!

Cube AMS Hybrid ONE44 C:68X , met ultralichte Bosch SX-motor!

CUBE heeft met de nieuwe AMS Hybrid ONE44 zijn geavanceerde carbon frameconstructie gecombineerd met het vernieuwende Bosch SX-aandrijfsysteem om de ultieme trail mountainbike te creëren.

CUBE dealerschap

Cube is momenteel één van de populairste fietsmerken. Het merk maakt namelijk fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische SQlab zadels

Wij vertellen u er graag meer over.

Ultiem fietsplezier...dat staat bij ons voorop! In onze onlangs uitgebreide winkel vindt u de merken (elektrische) fietsen Bata


Verkopen jullie ook kinderfietsen? Ja, dat doen wij.

De afdeling kinderfietsen begint er steeds serieuzer uit te zien.

Een nieuw merk in ons assortiment... bakfietsen van Carqon