Verkopen jullie ook kinderfietsen? Ja, dat doen wij.

De afdeling kinderfietsen begint er steeds serieuzer uit te zien.


Verkopen jullie ook kinderfietsen? Ja, dat doen wij.


De met regelmaat terugkerende vraag of wij ook kinderfietsen hebben staan moesten we telkens met 'nee' beantwoorden. En onze standaard toevoeging "we hebben niets staan kunnen ze wel bestellen/leveren" was natuurlijk niet de oplossing.

Wat wel de oplossing is?

Onze nieuwe (nog in aanbouw zijnde) display met een ruim assortiment kinderfietsen vanaf 12,5". Door de schaarste van de afgelopen jaren viel het niet mee om dit eerder op te nemen in ons assortiment maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen.  

 

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Winterbeurt ACTIE t/m 29 februari 2024

Technische beurt incl. GRATIS schoonmaken

OPRUIMING van onze 2022/2023 collectie atb, race en gravelfietsen

In afwachting van de nieuwe collectie ruimen wij de huidige op. Profiteer nu van een riante korting op de 2022/2023 collectie. Zo rijd je nu al FULLY atb voor slechts €2.099,00 of een ga mee in Gravel-hype met een BH GravelX voor €1.599,00. Kom langs voor informatie, een proefrit of kijk hier in de webshop voor diverse afgeprijsde modellen.

CUBE collectie

Cube is momenteel ιιn van de populairste fietsmerken. Het merk maakt namelijk fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische SQlab zadels op voorraad

Wij vertellen u er graag meer over.

Ultiem fietsplezier...dat staat bij ons voorop! In onze onlangs uitgebreide winkel vindt u de merken (elektrische) fietsen Bata


Een nieuw merk in ons assortiment... bakfietsen van Carqon