CUBE collectie

Cube is momenteel één van de populairste fietsmerken. Het merk maakt namelijk fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.


CUBE collectie


Sinds dit jaar vindt u bij ons een mooie collectie fietsen van CUBE.
Cube is momenteel één van de populairste fietsmerken. Het merk maakt namelijk fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor iedere fietser is er wel een Cube te vinden. Het maakt niet uit of je een fanatiek racefietser bent of een beginnend mountainbiker, Cube heeft een fiets voor jou! Daarnaast hebben ze ook een collectie met trekkingfietsen, e-bikes en kinderfietsen. Voor elk wat wils!
Cube is een Duits merk en de fietsen worden ook geproduceerd in een enorme fabriek in de Duitse deelstaat Beieren, vlakbij de grens met Tsjechië.
Het bedrijf is opgericht in 1993 door voormalig student Marcus Pürner, die begon met de productie van fietsen op 50 m² in zijn vaders meubelfabriek in Waldershof. Het had in 2012 een productieoppervlak van 55.000 m². Het bedrijf verkocht naar eigen zeggen in 2015 500.000 fietsen in meer dan 60 landen. Er werken meer dan 850 mensen. 
Het assortiment bestaat uit verschillende typen mountainbikes, racefietsentijdritfietsenelektrische fietsen en toerfietsen. Er worden ook damesmodellen, kinderfietsen, kleding en accessoires aangeboden. De meeste modellen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die alleen verschillen in afzonderlijke componenten en uiterlijk.


TerugDeel het met uw vrienden!