ACTIE --> Sparta c-Grid Energy LTD 2024 NU €2.699,00

De Sparta C-Grid Energy LTD is een betaalbare e-bike in top uitvoering, de ideale fiets om elke dag te pakken. Standaard is hij voorzien van een 400Wh accupack, Bosch Active Plus middenmotor en een onderhoudsarme riemaandrijving. Nu voor €2.699,00


ACTIE --> Sparta c-Grid Energy LTD 2024 NU €2.699,00


Sparta c-Grid Energy LTD 2024 NU €2.699,00

De Sparta C-Grid Energy LTD is een betaalbare e-bike in top uitvoering, de ideale fiets om elke dag te pakken. De rechte zithouding is comfortabel net zoals de geveerde voorvork. De accu is volledig in het frame weggewerkt net zoals de kabels. Standaard is hij voorzien van een 400Wh accupack maar voor een nog groter bereik is hij up te graden naar 500Wh. De Sparta C-Grid Energy LTD heeft een Bosch Active Plus middenmotor die eenvoudig te bedienen is met het Bosch Purion display. Dit display biedt je alle essentiële functies, maar ook niet meer dan dat. De Shimano Nexus 7-speed naafversnelling is onderhoudsarm net zoals de riemaandrijving. Leverbaar in de maten 46 ,51, 56 en 61 cm.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Woensdag 10 april vindt de 3e Dag van de Fietshelm plaats en start gelijk de fietshelmkortingsactie van de Provincie Gelderland!

Wie in de actieperiode een goedgekeurde fietshelm koopt, ontvangt direct 25 euro kassakorting op de fietshelm.  

Huyser Q-Bike gelanceert

Onlangs heeft het Nederlandse fietsmerk Huyser de Q-Bike gelanceerd en deze staat vanaf nu bij ons in de winkel!

Cube AMS Hybrid ONE44 C:68X , met ultralichte Bosch SX-motor!

CUBE heeft met de nieuwe AMS Hybrid ONE44 zijn geavanceerde carbon frameconstructie gecombineerd met het vernieuwende Bosch SX-aandrijfsysteem om de ultieme trail mountainbike te cre๋ren.

CUBE dealerschap

Cube is momenteel ้้n van de populairste fietsmerken. Het merk maakt namelijk fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische SQlab zadels

Wij vertellen u er graag meer over.

Ultiem fietsplezier...dat staat bij ons voorop! In onze onlangs uitgebreide winkel vindt u de merken (elektrische) fietsen Bata


Verkopen jullie ook kinderfietsen? Ja, dat doen wij.

De afdeling kinderfietsen begint er steeds serieuzer uit te zien.

Een nieuw merk in ons assortiment... bakfietsen van Carqon